top of page

Om oss

Välkomna till Bläcksquid inc.

Vi är ett foto/filmföretag som hör hemma i Karlskrona, men gör uppdrag i större delar av Sverige och även utomlands.

Jag som startade företaget heter Philip Truong och har alltid haft ett brinnande intresse för film och fotograferande vilket ledde till att jag 2008 blev egen förtagare. I början fotograferade jag mycket mingel, livemusik, bandbilder och porträtt. Tillsammans med min partner, Rebecka Ronnå, har vi bland annat fotograferat för tidningen React i fyra år, fotograferat livemusik/mingel åt Harrys i Växjö i tre år och sammanlagt fyra säsonger med skolfotografering.

 

Idag har jag förutom fotograferingsverksamheten lyckats kombinera foto/film med mitt tredje största intresse, fiske. Under namnet Stinger Productions har jag skapat fiskefilmer, reklamfilmer och produktfotografering åt myndigheter, butiker, betesbyggare och företag. Några av våra kunder är Länsstyrelsen i Blekinge, Sportfiskegiganten, Sportfiskemässan, Westin, Sportfiskarna och CWC.

För mig finns det en utmaning i varje uppdrag oavsett vad det är för motiv, så har ni några speciella önskemål som ni vill få förevigade på bild, tveka inte att höra av er.

 

Vi är verksamma i Karlskrona kommun, men är väldigt flexibla och kan transportera oss dit där det behövs.

Vi ser fram emot ett trevligt samarbete framöver.

Mvh Bläcksquid inc.

bottom of page